tirsdag den 25. september 2012

Bukser med flæselomme

Min dejlige lille niece Alma blev 1 år (ja jeg har mange niecer - 5 stk!) og hun skulle have lidt hjemmelavet tøj. Desværre var det svært at tage gode billeder så i får kun af de ene par bukser desværre, jeg var så dum at jeg ikke tog billeder hjemmefra.

Jeg fik sat en fin flæse på lommen og hold nu kaje det tog mig 5 år at lave dem da de også er dobbeltforet :-) men færdig blev de og jeg er ret godt tilfreds:)

God aften derude!

lørdag den 22. september 2012

Host host - mit første tæppe..

Min vildt lækre, lille bitte nye niece Emma, har slet ikke noget tæppe. Det kunne jeg ikke leve med og selvom jeg har svoret at jeg ikke vil lave et tæppe ud af firkanter på grund af manglende sans for præcision og overflødig stof, ja så stod jeg med et færdigt tæppe få timer efter. Det gik hurtigt da hun jo selvfølgelig ikke må mangle noget og jeg håber den bliver godkendt!

Den er blevet sendt i en masse silkepapir og så håber jeg den kan lune hende når dynen er for varm.
God weekend til jer derude, se ikke alle fejlene, men aaaaal kærligheden!! :-)



onsdag den 19. september 2012

DIY- tøsede hængerøvsbukser og ribkant :-)

I know.. Total kringlet overskrift - sikke noget...! 
Men ikke desto mindre så har jeg endelig et opskrift på disse bukser lige HER, det var de hængerøvsbukser som jeg lavede til Liva og siden hen har lavet i noget jersey lign. Stof. Skal de laves i alm. Bomuld så skal du sætte en kile ind i skridtet og ned langs benene så der er mere plads at give af. Ellers skal de ikke være med for meget hængerøv da stoffet ikke giver sig og så kan de ikke bevæge benene ( been there..) en anden mulighed er at gøre dem meget mere brede men så får de et andet look..


Kig på billederne, så kan du se min fremgangsmåde :-) 

tirsdag den 11. september 2012

Give Away :-)

Så rundede jeg de 100 indlæg og det skal fejres! I har mulighed for at vinde en kurv fyldt med godter, nemlig hjemmelavede favoritter som jeg elsker !!

Jeg er midt i en evaluerings process så har du forslag til ændringer på bloggen, så giver det ekstra god karma i lodtrækningen :-) Jeg vil blive glad for alle forslag - så fyr løs!

Reglerne er simple 
1 lod - smid en kommentar ( & en mail hvis du ikke har en blog)
5 lodder - link fra din blog og smid en kommentar





Best of luck :-)  

mandag den 10. september 2012

DIY - sengerand, no sew!

Indlæg nummer 100!! Det vildt, og det kræver en giveaway som kommer inden for de næste par dage. Har du et ønske så kom med det :-)

Så var den her - en DIY til dig der vil lave en hurtig sengerand selv og som ikke kræver de store evner. Det kræver at du kan finde ud af pakke gaver ind, halter det så bliver din sengerand måske ikke så pæn i enderne.


torsdag den 6. september 2012

Tulle for everyone!!!

Der var stor jubel i børnehaven i dag da jeg kom forbi med disse tylskørter med tilhørende hårbånd. Pigerne tog dem i brug med det samme, og jeg tror der skal laves lidt flere til dem da Oscar også under at tage en på. Han er miljø skadet..
Han hev dem op og tog en på med det samme og så fluks ind til drengene og vise den frem. Jeg tror min mand henter dem hjem i morgen (høhø)

Men her er de - der er ribkant i som noget nyt da de er blødere at have på og er mere elastiske på den gode måde :)

God aften derude!

søndag den 2. september 2012

Sengeslange - en erstatning for sengeranden!

Det kunne måske virke som om at der intet bliver produceret herhjemme men det er lyv. Jeg har både fået lavet DIY på mine eget design bukser og lavet gangen om mm. Men desværre har jeg kun den her ipad som er intet mindre end hæslig at lave et længere indlæg på. Så i må lige vente en uge før der kommer lidt mere igen! :) 

Indtil videre har jeg fået denne lavet, den skal erstatte sengeranden som skal videre i familien. Kom tilbage hvis du mangler en DIY på det, for den har jeg den absolut nemmeste opskrift på!

Jeg kiggede rundt omkring på opskrifter men det endte med at blive  en hjemmekreation fra fri fantasi da jeg kom i total stofmangel - der skal jo rimelig mange rester til sådan en her! For at fylde den slagtede jeg en kæmpe bamse der nu sidder halvdød ude i bryggerset, han er god at have til det næste projekt der skal have fyld i sig. Mangler du en opskrift så fandt jeg min inspiration lige her - god fornøjelse :) 

Ps - her ved mit indlæg nr. 100 kommer der en giveaway, mon i har ønsker til hvad præmien skal være? Det kan være alt  her fra bloggen - selv det spiselige :)